Arbejde sammen med os!

Vi søger en medarbejder til kundetjeneste og salgs support

Barkonsult har i mere end 35 år importeret og distribueret professionelt bar– og cocktailudstyr fra hele verden, og findes i dag i København, Stockholm, Oslo og Madrid. 

Til vores kontor i København søger vi en medarbejder til kundeservice og salgssupport. Vores kontor er placeret på Lergravsvej 61, 2300 København, hvor du kommer til at arbejde i et lille og velfungerende team. Har du har været omkring bar- og restaurantbranchen tidligere? Hvis det er tilfældet, kommer du hos os til at møde gamle kollegaer og leverandører igen, da vi samarbejder tæt med hele branchen. Det er dog ikke et krav, at du har brancheerfaring fra tidligere, da det vigtigste er, at du deler vores ambition om at yde førsteklasses service.

Hvem er du som ansøger? Vi kommer ikke til at nævne begreber som ”du skal kunne have mange bolde i luften” eller ”du skal se udfordringer frem for begrænsninger”. Den type af annoncering har vi set for mange af. Vores holdning er, at du hos Barkonsult er en vigtig del af et lille team, som byder på en spændende hverdag med en god portion ansvar i forskellige afdelinger og i forbindelse med de personer du arbejder med. Det er altså meget positivt, at du er en social person, som leder efter variation og udfordring i din hverdag.

To dage er ikke ens hos Barkonsult. I salgssupport kommer du til at have kontakt med kunder både over telefon og mail, men også ved besøg i vores showroom. Med jobbet følger administration af den daglige ordrehåndtering, ansvar for at showroomet på alle måder er i top, koordinering af kundebesøg, events og møder, samt andet småt og godt, der kan dukke op. Selvfølgelig vil du altid kunne få support og inputs fra de andre i teamet, da vi alle ved, at kommunikation er Alfa & Omega i relationer – også på arbejdspladsen! Du vil også skulle bidrage til indkøb, lager og rapporteringer efter behov. Dette vil naturligvis være i samarbejde med dine kollegaer.

Da hverdagen er varierende, og nye opgaver og udfordringer kan dukke op, er det et plus, hvis du er struktureret, omhyggelig, og en person, der er god til at skabe orden i ”kaos”. At teste på forskellige opgaver er også superspændende. Hvem ved, nogen af disse kan blive dit næste kald i livet! Hos Barkonsult findes der rigeligt med muligheder for at udvikle sig og klatre op ad kompetencestigen. Du vil træde ind på en spændende arbejdsplads, hvor du udover fantastiske kollegaer også kommer til at arbejde med nogen af branchens ledende produkter indenfor alkohol, mixers og barudstyr. Der vil i jobbet være møder med dine nordiske kollegaer, hvor der er mulighed for at dele erfaringer, udvikle og løfte hinanden, og frem for alt have det godt. 

Udvælgelsen af ansøgere til samtale vil ske løbende, og stillingen kan derfor blive besat før sidste ansøgningsdag. Tænk derfor ikke for længe over, om du er over- eller underkvalificeret, dette skal vi nok afgøre. Skynd dig at få sendt en mail med en kort tekst om dig selv, hvad du har lavet tidligere, og hvad dine fremtidsmål er. Så ses vi forhåbentlig snart til en kop kaffe! 

Send dit CV til jobb@barkonsult.se